Center Parcs kortingscode

Center Parcs is één van de bekendste aanbieders in België en de omringende landen qua vakantieparken. Met maar liefst 21 parken in vier landen heb je zeker een ruim aanbod om op vakantie te vertrekken. Het grote voordeel van de CenterParcs vakantieparken is dat je dichtbij huis toch kunt genieten van een zalige vakantie. Maar er zijn natuurlijk nog tal van andere voordelen. Op deze pagina willen we je graag uitleggen hoe je een goedkope CenterParcs vakantie kunt boeken. Eén van de handigste manieren is om een CenterParcs kortingscode te gebruiken. Hieronder krijg je een overzicht van de belangrijkste kortingen. Maar hierboven gewen een weergave van alle mogelijke en actiefe promoties geldig op www.centerparcs.be.

www.centerparcs.be

De Center Parcs kortingscode – boek goedkoper

De makkelijkste en snelste manier om jouw verblijf bij Center Parcs te boeken is om een actiecode te gebruiken. Maar er zijn nog andere manieren. We geven een “kort” overzicht van hoe jij jouw volgende onvergetelijke Center Parcs vakantie nu kunt boeken tegen de laagste prijs.

 • Werkende Center Parcs actiecode gebruiken

Heel wat mensen zijn dagelijks op zoek naar een werkende actiecode om te gebruiken bij het boeken van hun vakantie bij Center Parcs. Als er een actiecode beschikbaar is, dan kan je deze op deze pagina terugvinden bij de andere promoties. Heb je een actiecode gevonden? Activeer deze en plak de CenterParcs kortingscode op de juiste plaats vlak voor de betaling. De korting wordt afgetrokken en je ziet direct hoeveel voordeel je hebt gedaan om die code te gebruiken…

CenterParcs actiecode
 • Boeken met de Center Parcs vroegboek korting

Eén van de andere manieren is om de Center Parcs vroegboekkorting  te gebruiken. Wanneer je heel lang op voorhand, minimum 2 maanden op voorhand, dan geniet je direct al van 10 procent korting en enkele gratis activiteiten. Het is dus wél de moeite om jouw vakantie lang op voorhand vast te leggen. Hoe vroeger je boekt, hoe meer korting. Maar ook hoe meer keuze je nog hebt tussen de verschillende vakantiehuisjes of cottages.

Boek 6 maanden op voorhand: ontvang 20 procent korting
Boek 4 maanden op voorhand: ontvang 15 procent korting
Boek 2 maanden op voorhand: ontvang 10 procent korting

Naast de korting krijg je ook nog eens gratis activiteiten cadeau ter waarde van 30 euro en gratis voorkeursligging ter waarde van 33 euro. Mooie kortingen om je vakantie vroeg te boeken.

 • Last minutes bij CenterParcs

Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om jouw vakantie vroeg te boeken, langer dan 2 maanden op voorhand, dan raden we je aan om te wachten en gebruik te maken van de Center Parcs last minute voordelen. De prijzen liggen dan ook zeer laag, maar je hebt wel minder keuze aan beschikbare cottages / vakantiehuisjes.

 • Center Parcs Bungalowrace

Meerdere keren per jaar kan je bij Center Parcs profiteren van de Center Parcs bungalowrace. Tijdens deze 10 daagse kan je één of meerdere Center Parcs vakanties boeken tegen een fractie van de prijs. Zo boek je een vakantie al vanaf 10 euro per persoon per nacht en dit voor verschillende periodes. Interesse om eens op vakantie te gaan naar CenterParcs, dan is de CenterParcs Bungalowrace het momento m jouw vakantie te boeken.

 • Jonge gezinnen korting CenterParcs

De CenterParcs vakantieparken zijn dé ideale vakantiebestemmingen voor gezinnen met jonge kinderen. Dankzij de leuke vakantiehuisjes, de vele activiteiten (voor jong en oud), het zwembad kan je geen betere vakantie beleven. Daarnaast zijn de vakantieparken van Center Parcs nooit ver weg. Dus de kinderen hoeven geen uren in de auto te zitten. Daarnaast krijgen jonge gezinnen een fameuze kortingen. Zo krijg je 20 procent korting (ipv 15%) om jouw vakantie te boeken.

 • 55+ korting Center Parcs

Dezelfde korting van 20 procent is ook geldig voor vakanties met een 55+er erbij. Dit zijn veelal grootouders die er eens met de kleinkinderen op uit willen. Drie dubbele voordelen op dit moment. De grootouders zijn blij dat ze eens iets kunnen doen met de kleinkinderen, de ouders zijn blij dat er even wat rust is in huis en bij het boeken van de vakantie krijg je een serieuze korting. Zo krijg je ook 20 procent korting en dit zonder de actiecode van CenterParcs te gebruiken.

 • Center Parcs Prenatal voucher

CenterParcs heeft ook een samenwerking met Prenatal waarbij je kan profiteren van serieuze kortingen. Wanneer je voor 75 euro koopt bij Prénatal, dan krijg je een CenterParcs actiecode voucher met korting tot 50 procent.

 • 50 procent korting op een midweek bij CenterParcs
 • 50 procent korting op een week bij CenterParcs
 • 40 procent korting op een weekend bij CenterParcs

Het is dus zeker de moeite om eerst eens een bestelling te plaatsen bij Prénatal, en om nadien dan te profiteren van een serieuze korting op jouw vakantie. Een zeer handige tip als je het ons vraagt.

 • Actiecode Center Parcs van België

Wij verzamelen alle beschikbare kortingen en promoties die geldig zijn voor de website www.centerparcs.be. Dit is de Belgische website. Promoties en actiecodes voor Center Parcs Nederland kan je hier niet terugvinden.

 • Center Parcs friends voordelen

Center Parcs wil trouwe gasten extra verwennen en daarom hebben ze de Center Parcs Friends geïntroduceerd. Er zijn enkele extra voordelen wanneer je deel uitmaakt van de Center Parcs Friends groep:

 • Gratis reserveringslijn
 • Early Check-in
 • Gratis extra kindermeubilair
 • Welkomstverrassing
 • Korting in de shops
 • Aantrekkelijke kortingen

Je moet natuurlijk wel voldoen aan bepaalde voorwaarden voordat je een Center Parcs friend bent. Deze kan je hier terugvinden.

 • Waanzinnige woensdag korting

Elke woensdag kan je bij Center Parcs profiteren van een waanzinnige woensdag. Dat wil zeggen dat je enkel op woensdag bepaalde verblijven kunt boeken tegen zeer lage prijzen. Het zijn super aanbiedingen waarvan slechts enkele verblijven beschikbaar zijn. Ga je binnenkort eens naar Center Parcs en heb je nog niet geboekt? Dan is het wel aan te raden om de Waanzinnige woensdag deals eens te bekijken.

 • VakantieVoordeel kaart goedkoper verblijven

Center Parcs heeft onlangs de Center Parcs VakantieVoordeelKaart geïntroduceed. Dit is een soort van prepaid vakantiekaart waardoor je toch heel wat voordeel doet. Bij het boeken van jouw eerste vakantie betaal je het volledige bedrag van 779 euro. Nadien kan je nog eens twee verblijven boeken binnen hetzelfde jaar. Uiteindelijk zal je vakantie veel meer geld kosten, maar je betaalt slechts 779 euro. Ben je zeker dat je dit jaar 3 keer naar Center Parcs gaat? Dan is het zeker de moeite. Eventueel nog een actiecode van Center Parcs kunnen gebruiken.

 • Gratis activiteiten / toppings bij Center Parcs

Wil je tijdens je verbljf bij één van de Center Parcs vakantieparken genieten van de vele activiteiten? Dan is het leuk als je bepaalde activiteiten gewoon gratis krijgt. Wanneer je jouw vakantie boekt onder bepaalde voorwaarden, dan kan je activiteiten gratis krijgen. Het is dus zeker leuk als je op voorhand al weet wat je gaat doen tijdens jouw verblijf bij Center Parcs.

 • Boek een midweek bij Center Parcs

Je ziet dat je bij Center Parcs het hele jaar door wel kunt profiteren van mooie kortingen of manieren om te besparen op jouw vakantie. Wij willen jullie alvast helpen en geven op deze pagina een overzicht van alle lopende acties bij Center Parcs en proberen alle Center Parcs actiecodes die beschikbaar zijn, hier weer te geven.

Een Center Parcs vakantie met kinderen

Op vakantie gaan met kinderen is niet altijd even eenvoudig. Kinderen zitten niet graag lang in de auto, ze willen veel spelen en het liefst veel ravotten. Maar als ouders wil je graag ook wat. Wel bij Center Parcs zit je sowieso goed! De Center Parcs vakantieparken zijn dé ideale vakantiebestemming voor een vakantie met kinderen.

 • Waterpret in Aqua Mundo

Elke vakantiepark is uitgerust met een waterpretpark AquaMundo. Ga je op vakantie naar Center Parcs, dan kan je eindeloos genieten van de vele mogelijkheden van Aqua Mundo. Er zijn verschillende attracties aanwezig: wildwaterbanen, glijbanen, brubbelbad, golfslagbad, … Zowel jong als oud zullen zich uitleven bij een bezoekje aan Aqua Mundo. Wanneer je een verblijf hebt geboekt bij Center Parcs, dan is het gebruik van Aqua Mundo natuurlijk volledig gratis.

 • Veel activiteiten voor jong en oud

Kinderen willen graag veel spelen, zowel binnen als buiten. Maar wanneer het slecht weer is, dan wordt buitenspelen nogal moeilijk. Bij Center Parcs hebben ze een heel aanbod aan activiteiten (voor jong en oud) waar je van kunt profiteren. Bekijk zeker op voorhand welke activiteiten beschikbaar zijn. Bepaalde parken hebben een afwijkend aanbod van activiteiten en misschien wil je wel iets doen dat slechts in één of twee parken beschikbaar is. Dus voor het boeken, bekijk zeker de activiteiten eens.

 • Met korting naar Center Parcs

Jonge gezinnen kunnen bij Center Parcs ook nog eens profiteren van een serieuze korting op hun verblijf. Wil je meer Center Parcs korting tips?

Onze ervaring bij Center Parcs (review)

We geven graag een beeld van onze ervaring bij Center Parcs.

Center Parcs– Echt even samen

https://youtube.com/watch?v=HSIqITYkY8o%3Frel%3D0%26controls%3D0%26showinfo%3D0

Er samen eens tussenuit en genieten van een deugddoende vakantie. Maar het begint allemaal door een CenterParcs actiecode te gebruiken.

Hoe gebruik je de Center Parcs Actiecode

Ga naar www.centerparcs.be en kies jouw ideale vakantie. Hierbij moet je kiezen uit de verschillende vakantieparken, de gewenste vakantieperiode aanduiden, jouw favoriete cottage kiezen en eventuele extra’s aanduiden.

Tips voor een onvergetelijke vakantie

Tips voor een onvergetelijke vakantie

Ga naar www.centerparcs.be en kies jouw ideale vakantie. Hierbij moet je kiezen uit de verschillende vakantieparken, de gewenste vakantieperiode aanduiden, jouw favoriete cottage kiezen en eventuele extra’s aanduiden.